CANVIS I DEVOLUCIONS

QUÈ PASSA SI…


…hi ha un error en la comanda?
Si l’error és nostre, posa’t en contacte amb nosaltres a anna.la.nnusca@gmail.com i et farem el canvi sense cap cost d’enviament per tu.
Si l’error ha sigut teu al fer la comanda, tens 15 dies per demanar-nos el canvi i retornar el producte en bon estat i amb l’embalatge original. En aquest cas, les despeses d’enviament del nou producte aniran a càrrec teu.
…el producte arriba en mal estat?
Si un producte arriba fet malbé, ens ho dius i te’n farem un altre.
Si  ho prefereixes, et retornarem els diners del producte i l’enviament  mitjançant un traspàs al compte bancari que ens indiquis.
…vull canviar un producte?
Tens 15 dies per sol·licitar el canvi a anna.la.nnusca@gmail.com. Si el producte es torna en bon estat i amb l’embalatge original, et farem el canvi del producte amb les despeses d’enviament a compte teu i un cop pagada la diferència de preu, si és el cas.
…vull retornar un producte?
Tens 15 dies per sol·licitar la devolució. Si s’accepta la devolució i el producte es torna en bon estat i amb l’embalatge original, et tornarem l’import del producte (no de l’enviament) mitjançant un traspàs al compte bancari que ens indiquis.

Moltes gràcies,
Nnusca

¿QUÉ PASA SI …
… hay un error en el pedido?
Si el error es nuestro, contacta con nosotros a anna.la.nnusca@gmail.com y te haremos el cambio sin coste de envío por ti.
Si el error ha sido tuyo al hacer el pedido, tienes 15 días para pedirnos el cambio y devolver el producto en buen estado y con el embalaje original. En tal caso, los gastos de envío del nuevo producto correrán a tu cargo.
… el producto llega en mal estado?
Si un producto llega dañado, dínoslo y te haremos otro.
Si lo prefieres, te devolveremos el dinero del producto y el envío mediante un traspaso a la cuenta bancaria que nos indiques.
… quiero cambiar un producto?
Tienes 15 días para solicitar el cambio a anna.la.nnusca@gmail.com. Si el producto se devuelve en buen estado y con el embalaje original, te haremos el cambio del producto con los gastos de envío a tu cuenta y una vez pagada la diferencia de precio.
… quiero devolver un producto?
Tienes 15 días para solicitar la devolución. Si se acepta la devolución y el producto se devuelve en buen estado y con el embalaje original, te devolveremos el importe del producto (no del envío) mediante un traspaso a la cuenta bancaria que nos indiques.

Muchas gracias,
Nnusca